Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Arome franțuzești și dulciuri delicioase, numai de la cofetăria din București, A

Arome franțuzești și dulciuri delicioase, numai de la cofetăria din București, A Atunci când vreți să comandați produse de patiserie și panificație gustoase și aromate, dar și să puneți pe masa de Paște preparate dulci, apelați la cofetăria online Armonia. Cofetăria din București oferă, la comandă, produse de patiserie de să te lingi pe degete!

Sărbătorile Pascale vin cu cozonac și pască de la Armonia


Pentru a vă ușura pregătirile intense pentru sărbătoarea de Paști, dar și pentru a evita orele de gătit, comandă repede și ușor, cei mai pufoși și aromați cozonaci, numai de la patiseria din București, Armonia. Doar aici aveți siguranța că veți avea parte de cozonaci proaspeți și aromați, cu o cantitate generoasă de nucă sau de mac, în funcție de preferințele dumneavoastră.
Vă doriți o pască aspectuosă, dar și extrem de bogată în arome? Cofetăria online Armonia este locul perfect de unde puteți comanda, pentru sărbătorile ce bat la ușă, pască din ingrediente proaspete și gustoase. De asemenea, pe lângă produsele de patiserie tradiționale, de la cofetăria Armonia , mai puteți comanda și rulouri cu branză sărată sau ciuperci, crochete cu brânză și chimen, rulouri cu carne, saleuri cu susan, precum și renumita baklava ori mini-cake cu măsline verzi.

Comenzi rapide la cofetăria online Armonia


Ușurați-vă munca de căutare și de cumpărare și comandați, online, produsele de patiserie și panificație dorite, numai de la cofetăria din București, Armonia. Puteți comanda direct de pe pagina web a patiseriei sau la numerele de telefon 021.324.40.20 / 0722.616.180. Cofetăria din București face livrări gratuite oriunde în București sau în județul Ilfov, la comenzi de peste 100 de lei.

Data adăugării: 2015-03-31 13:35:12

Adăugat de: Lupu Luciana 0753907355