Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Asociația Creștină Sf. Nicolae și Sf. Alexandru, căminul de bătrâni în București Atunci când vreți să apelați la serviciile unui cămin de bătrâni în București, "Asociația Creștină Sf. Nicolae și Sf. Alexandru" este locul perfect unde cei vârstnici își pot găsi liniștea și îngrijirea de care au atâta nevoie.

Servicii de 5 stele oferite de un cămin particular în București

Pachetele oferite de cele 2 sedii ale căminelor de bătrâni particulare din București sunt personalizate, în funcție de starea de sănătate a viitorului resident, ce se stabilește în urma unui consult la sediul azilului, de către echipa medicală a căminului particular de batrani din Bucuresti foarte bun ce asigura servicii bune. De asemenea, serviciile mai diferă și în funcție de solicitările familiei seniorului și dacă are nevoie de îngrijiri speciale, de exemplu cele postoperatorii.
Pachetul cel mai simplu de servicii cuprinde asistență permanentă și servicii de întreținere corporală, cazare în camere cu unul sau mai multe paturi, trei mese principale plus două gustări, vizita medicului de familie, hrănirea la pat, acolo unde este nevoie, administrarea la timp a schemei de tratament, terapie ocupațională, jocuri de societate, servicii religioase, precum și o echipă medicală bine-pregătită pentru a face față oricărui caz medical.

Faceți o rezervare la un cămin din București

Dacă vreți să consultați ofertele de preț, precum și să aflați mai multe despre serviciile și condițiile căminului de bătrâni din București, stabiliți o întâlnire cu personalul căminului particular, la numerele de telefon 0753 907 355 / 0722 624 264 sau direct la unul din sediile din București, situate pe Strada Teodosie Rudeanu nr.15A sau peCalea Plevnei nr. 135-137, Sector 6.

Data adăugării: 2015-03-06 17:30:52

Adăugat de: Lupu Luciana 0732456567