Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Beneficiile serviciilor de rent a car Bucuresti

Beneficiile serviciilor de rent a car Bucuresti Daca pana acum cativa ani ofertele de rent a car Bucuresti se adresau unui numar limitat de clienti, datorita costurilor foarte mari, astazi pe piata din capitala au aparut numeroase societati care ofera servicii la tarife accesibile. Pe piata de inchirieri auto din capitala exista peste 200 de astfel de companii, asta inseamna o concurenta foarte mare. Singurii care beneficiaza cel mai mult de pe urma firmelor de rent a car Bucuresti, sunt clientii care au de unde sa aleaga atat tarife minime cat si masini de cea mai buna calitate. Un alt mare avantaj de care se poate beneficia de pe urma ofertelor de rent a car Bucuresti, este faptul ca masinile au toate asigurarile incluse in pret, sunt verificate si intretinute periodic in service-uri specializate, iar tarifele pornesc de la 12 euro in cazul modelelor de masini din gama economica. Un alt aspect important pe care trebuie sa il luam in seama, este faptul ca veti putea beneficia de km nelimitati in cazul multor companii de rent a car Bucuresti, se poate plati in numerar sau cu un card de credit.

Cum sunt conditiile si cum se plateste la o companie de rent a car Bucuresti?

Tarifele pe care le practica aceste companii de rent a car Bucuresti sunt exprimate in euro pe zi si cresc sau scad in functie de tipul de masina ales de client. Un alt aspect important de care va trebuii sa se tina cont in momentul in care se alege o agentie de rent a car Bucuresti, este varsta minima a soferului care va inchiria masina. Acesta trebuie sa aiba minim 21 de ani impliniti in momentul semnarii contractului de inchirieri auto, In afara de tariful stabilit pentru zilele de inchiriere, va trebuii sa mai luati in calcul si achitarea unei garantii. Aceasta este o suma de bani care trebuie lasata la ridicarea masinii si variaza in functie de modelul ales. De cele mai multe ori la sfarsitul perioadei de inchiriere, atunci cand clientul returneaza masina, i se va restituii si garantia daca autoturismul este returnat in aceiasi stare in care a fost predat de reprezentantul agentiei de rent a car Bucuresti.

Alege cele mai economice oferte de rent a car Bucuresti de la Atlass Automotive.

Atlass Automotivce este una din agentiile care si-au capatat in timp o reputatie impecabila in materie de rent a car Bucuresti. Compania furnizeaza servicii de inchirieri auto si asistenta rutiera din anul 2007. Marea majoritate a clientilor care au inchiriat de pe www.rent-a-car-otopeni.ro de la Atlass au fost de fiecare data satisfacuti de ofertele de care au beneficiat dar si de masini extrem de calitative. Alegand ofertele de rent a car Bucuresti de la rent-a-car-otopeni.ro cu siguranta veti beneficia de cele mai bune servicii. Personalul de aici este si el extrem de bine pregatit si gata sa raspunda oricand fiecarei solicitari in materie de rent a car Bucuresti venita din partea clientului.
In situatia in care pot aparea probleme tehnice cu masina inchiriata, compania ofera inlocuirea acesteia in maxim 8 ore de la data semnalarii defectiunii.
Apeland la aceasta agentie de rent a car Bucuresti, veti avea parte de confort si de siguranta la volanul masinii.

Data adăugării: 2017-07-17 16:47:03

Adăugat de: Paraschiv Razvan 0760193060