Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Caminul particular Asociatia Crestina Sf.Nicolae si Sf.Alexandru

Caminul particular Asociatia Crestina Sf.Nicolae si Sf.Alexandru


Daca esti in cautarea unui azil de batrani care se le ofere varstnicilor cele mai calitative servicii, Asociatia Crestina Sf.Nicolae si Sf.Alexandru este alegerea perfecta!


Acest camin de batrani va informeaza ca dispune de servicii complete, occidentale si moderne de care cei in varsta se pot bucura pe toata durata rezidentei lor in doua dintre zonele centrale din Bucuresti.

Care sunt nevoile seniorilor si cum sunt ele satisfacute de caminul particular?Ajunsi la o varsta inaintata, seniorii isi doresc mult atentie si sa resimta sentimentul "de acasa" avand in permanenta in preajma persoane cu care sa isi petreaca timpul. Mai mult decat atat, sanatatea lor devine una care va avea nevoie de ingrijiri speciale iar acest lucru nu se poate realiza decat prin ajutorul unui personal specializat. Prin urmare acest camin particular de batrani va ofera servicii occidentale precum: cazarea batranilor in camere echipate cu un mobilier modern, accesorizat cu aparatura de ultima generatie, asistenta si ingrijire permanenta, mijloace moderne de comunicare cu cei dragi, supraveghere atat pe timp zi, cat si pe timp de noapte, medic de familie, nutritionist personal, bucatari specializati in regimul alimentar recomandat fiecarui senior, etc.

Dintre azilele de batrani existente in Bucuresti, Asociatia Crestina Sf.Nicolae si Sf.Alexandru detine primul rang in varful piramidei! Prin serviciile complete oferite in cadrul acestui azil de batrani, varsticii isi pot petrece timpul prin activitati inter-active, astfel ca vor lega noi relatii de prietenie atat cu personalul Asociatia Crestina Sf.Nicolae si Sf.Alexandru, cat si cu ceilalti rezidenti din cadrul acestui camin particular!

Daca doriti sa ocupati un loc in unul dintre azilele de batrani ale Asociatiei Crestine Sf.Nicolae si Sf.Alexandru, intrati pe pagina web site-ului sau si completati formularul de preinscriere si cu putin noroc cei dragi dumneavoastra vor face parte dintr-o mare si armonioasa familie!

Data adăugării: 2015-02-25 15:25:25

Adăugat de: Lupu Luciana 0752345456