Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Cei mai importanti 3 pasi pentru ingrijirea tenului

Cei mai importanti 3 pasi pentru ingrijirea tenului Cu toti stim cat de greu si incomod este sa avem grija de tenul nostru prin vechile metode. Deoarece multe persoane au ales sa nu evolueze si sa le foloseasca pe cele mai vechi, totusi curatirea si ingrijirea tenului nu a fost niciodata mai usoara decat astazi. Ca urmare, indiferent de varsta ta iti recomand sa ti cont de fiecare pas pe care ti l-am prezentat putin mai jos.

Acestia, nu doar ca te vor ajuta sa iti cureti tenul de diferitele puncte negre sau cosuri foarte usor, insa datorita simplitatii lor, cu siguranta sanatatea ta va fii protejata. De aceea, ia-ti un pix si o foaie si noteaza-ti ideile de mai jos, deoarece sunt foarte importante pentru ingrijirea tenului tau.


Care sunt cei 3 pasi pentru un ten mai curat ?



Vom incepe cu un prim pas, la nivelul caruia va trebuie sa scapam de orice crema sau solutie pe care am folosit-o pana acum. Ba mai mult, chiar daca foloseai mai multe pune-le deoparte deoarece va fii nevoie sa iti lasi putin pielea sa respire, in asa fel incat sa revina exact la forma sa naturala. Tine cont de faptul ca singurul produs care este recomandat sa fie folosit in acest prim pas, este sapunul, atunci cand incerci sa te speli pe fata si pe maini, in rest toate sunt interzise.

La nivelul celui de-al doilea pas, va trebui sa tii cont de beneficiile pe care produsul Goji Cream ti le ofera inca din primele saptamani de folosire. Aceasta, a fost produsa din plante naturale, iar rolul sau asupra tenului tau, va fii unul foarte mare. In acest caz, achizitia sa, este cea mai buna solutie pe care o ai in momentul de fata si cu ajutorul caruia sa scapi de fiecare problema in ceea ce priveste tenul tau, mai ales daca ai unul sensibil si iritat.

Acum ca ai aflat cei doi pasi esentiali pentru a avea un ten mai placut si mai ingrijit din toate punctele de vedere, nu mai trebuie nimic sa faci decat sa ai grija de propria ta igiena si sa-i oferi o atentie mai mare. De aceea, dupa ce folosesti crema mentionata putin mai sus, asigura-te ca vei inlatura de tot bacteriile deoarece acestea iti vor creea mari probleme. Cu alte cuvinte, spalarea mainilor este foarte importanta, si cu ajutorul sau vei evita ca de fiecare data cand iti vei atinge in vreun fel fata sa iti duci microbi si la nivelul tenului.

Data adăugării: 2017-03-02 10:38:24

Adăugat de: Nera Gata 0721221131