Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Cel mai bun an de după Revoluție pentru litoralul românesc

Cel mai bun an de după Revoluție pentru litoralul românesc Anul 2016 a fost descris de reprezentanții Agenției Naționale a Agențiilor de Turism din România drept „cel mai bun an de după Revoluție pentru litoralul românesc”. Totodată, datele Institutului Național de Statistică arătau, încă din luna mai, creșteri de până la 6,7 % față de anul precedent, în ceea ce privește cazările în hoteluri, pensiuni, hosteluri, vile turistice, moteluri și hanuri din toată țara. Boom-ul din turismul românesc are repercusiuni și la nivelul furnizorilor de echipamente profesionale de bucătărie, accesorii și mobilier pentru restaurante, hoteluri, baruri, terase, cafenele și catering.
Reprezentanții ContiGrup, unul dintre principalii furnizori de echipamente HoReCa, spun că anul acesta a crescut cererea din partea hotelierilor, mai ales a celor de pe litoralul românesc. Pretențiile clienților îi impulsionează pe antreprenorii care se respectă să țină pasul cu standardele din țările concurente în materie de turism. Ca urmare, ContiGrup oferă clienților cele mai noi produse din domeniul HoReCa, astfel încât fiecare proiect să fie deosebit, atât din punct de vedere al utilajelor de ultimă generație ce încearcă să reducă consumurile și creșterea eficientei, cât și a accesoriilor și elementelor de decor inovative ce redau o atmosferă specială. Cele mai eficiente idei pentru dotarea spațiilor clienților sunt însoțite de consultanță și service la cele mai bune prețuri din partea ContiGrup.
Creșterea interesului hotelierilor pentru îmbunătățirea standardelor, în urma boom-ului din turism, îl confirmă și cei de la DelphiOnline, un magazin online specializat în asigurarea de soluții profesionale de curățenie pentru hoteluri și
pensiuni. DelphiOnline oferă consultanță în alegerea produselor necesare activității de curățenie, în alegerea materialelor igienico-sanitare, sistemelor / echipamentelor de igienă, consumabile HoReCa, protecție individuală sau unică folosință, și nu în ultimul rând, consultanță în ceea ce privește înființarea unei societăți specializate în prestarea serviciilor de curățenie. Cu o experiență vastă în soluții de curățenie pentru hoteluri, DelphiOnline a sărbătorit, în 2016, cinci ani de parteneriat cu renumitul hotel JW Marriott.

Interesul mediului de afaceri din domeniul turismului românesc pentru creșterea standardelor în materie de echipamente profesionale este confirmat și de către agențiile de publicitate. Digital Metrics, agenție de marketing online, susține argumentele celor de la ContiGrup și DelphiOnline și afirmă că numărul căutărilor pe internet pentru astfel de echipamente profesionale și soluții de curățenie este în creștere accelerată.

Data adăugării: 2016-10-24 15:16:52

Adăugat de: Arax Andrei 0735223720