Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Cele mai bune cursuri video din Bucuresti sunt doar la DallesGO

Cele mai bune cursuri video din Bucuresti sunt doar la DallesGO Cateva informatii generale aceste cursuri video
In ultimii ani continutul video a inceput sa depaseasca usor, usor fotografiile si textul si din aceasta cauza, DallesGO a conceput in Bucuresti serie de cursuri video pentru ca oricine sa poate invata sa faca continut video de calitate, cotinut ce se alfa afla intr-o continua crestere.
Nu conteaza daca esti blogger, fotograf, lucrezi intr-un departament de Marketing al unui brand, te ocupi de un cont de Social Media sau ai propriul business pe care vrei sa il promovezi, dar pentru a avea succes in urmatoarea perioada ai nevoie sa creezi continut video de calitate si pe care oamenii sa il aprecieze.

Cursurile video interactive la care te poti inscrie apasand aici se intind pe o perioada de 3 luni in care tu vei invata foarte o multime de lucruri interesante care te vor ajuta se reusesti sa creezi continut video de calitate de care te vei ajuta pentru a promova obiectul tau de activitate.

Invata sa creezi continut video doar la cursurile video de aici


La cursurile video din Bucuresti organizate de DallesGO vei invata in primul rand cum sa gandesti in acestia termeni speciali de video, vei cunoaste cam tot ce se poate cunoaste despre care sunt pasii ce trebuie urmati pentru realizarea unui video de calitate, incepand cu scriptul si pana la productie, urmad cu filmarea efectiva si montajul aferent acestor etape.
Pe langa partea pratica adica continutul video, aici vei invata cum sa comunici intr-un mod cat mai bun povestea ta, a brandului pe care il promovezi sau a produsului de care te ocupi utilizand de o varietate de imagini miscate, personaje, dialog, muzica si efecte speciale, astfel incat videoul obtinut in final sa fie unul foarte interesant, care va ramane intiparit in mintea multor oameni o perioada cat mai lunga de timp.

Cine este profesorul de la care vei invata toate aceste lucruri? Alex Gelehrter este profesorul de la seria de cursuri video de la DallesGO din Bucuresti


La cursurile video din Bucuresti, Alex Gelehrter iti va fi profesorul care te va ajuta pas cu pas si te va invata o multime de lucruri. Alex este un profesionist adevarat ce are o larga experienta si vocatie, si care, in mod evident te va ajuta sa inveti sa faci continut video intr-un mod corect, trecand prin toti pasii pe care ii presupune realizarea unui asemenea proiect.
In cadrul cursului video de aici vei lucra la crearea unui continut video la care Alex te va ajuta neconditionat pentru a duce acest proiect la bun sfarsit si pentru a fi unul foarte reusit. La finalul celor 3 luni din cadrul seriei de cursuri video de la DallesGO, te vei putea mandri cu un videoclip de 3 minute, cu o reclama comerciala de 30 de secunde sau cu un scurtmetraj experimental de 5-10 minute.

Care sunt etapele seriei de cursuri video?


Curs 1: Curs introductiv

Curs 2: Storyboard

Curs 3: Preproductie

Curs 4: Productie

Curs 5: Filmare

Curs 6: Lumini

Curs 7: Montaj

Curs 8: Montaj

Curs 9: Sunetul

Curs 10: Efecte Speciale

Curs 11: Corecție de culoare

Curs 12: Examen final

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre aceste cursuri video din Bucuresti organizate de DallesGO acceseaza site-ul www.dallesgo.ro sau suna la numarul de telefon 0769.041.711. Daca vrei sa te inscrii si tu la cursurile video din Bucuresti organizate de DallesGO pentru a face continut video de calitate aceste este momentul!
Cursurile video de aici se desfasoara pe Strada Ion Otetelesanu nr. 2, et. 2, in Bucuresti.

Data adăugării: 2016-09-23 09:10:51

Adăugat de: Advertising Suits 0769041711