Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Coafor profesional pentru un par sanatos - PatioStudio

Coafor profesional pentru un par sanatos - PatioStudio Suntem femei si asta ne face frumoase si dornice sa ne ingrijim de aspectul nostru fizic, pentru ca ne dorim sa aratam impecabil oricand, oriunde si oricum. Uneori, tocmai pentru asta, este nevoie sa ne lasam pe mana specialistilor, pentru un rezultat de invidiat.

Patio Studio - coafor din Bucuresti, cu servicii profesionalePatio Studio este un salon de coafor din Bucuresti, situat in incinta Baneasa Shopping Center, care ofera servicii de coafor profesionale la preturi incredibil de avantajoase.

Bucurandu-se de o echipa de experti, care sunt interesati ca clientii sa fie tot timpul multumiti, salonul de coafor din Baneasa reuseste sa ofere experienta clasica de coafor- rasfat, relaxare si frumusete stralucitoare.

Salonul de coafor din Bucuresti ofera servicii complete de coafura- fie ca vrei sa-ti tai numai varfurile, sa te bucuri de un tratament de intretinere a culorii sau sa-ti faci o schimbare radicala de look, Patio Studio este locul unde trebuie sa mergi. Produsele pe care le foloseste salonul de coafor din Bucuresti sunt de calitate si alese in functie de nevoile clientei; asadar, puteti merge cu incredere la Patio Studio, pentru ca va veti bucura de rezultatul mult dorit.
Serviciile de gen oferite de salonul de coafor din Bucuresti cuprind servicii de spalat, tuns si styling si va ofera pachete atractive de coafat, la preturi avantajoase pe care, pur si simplu, nu le puteti refuza.

Asadar, fie ca te pregatesti pentru un eveniment festiv si la rochia superb accesorizata ai nevoie de-o coafura pe masura, fie ca pur si simplu vreti sa va rasfatati cu un tratament de par, salonul de coafor din Bucuresti este locul ideal in care sa mergi.

Pentru un rezultat mult dorit , o ambianta placuta si servicii de calitate, care va fac sa va intoarceti intotdeauna cu zambetul pe buze, va recomandam salonul de coafor din Bucuresti, Patio Studio.

Data adăugării: 2015-02-19 08:07:49

Adăugat de: Adrian Vlad 0729990405