Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Cofetaria Armonia- retete pentru realizarea unui tort la comanda in Bucuresti

Cofetaria Armonia- retete  pentru realizarea unui tort la comanda in Bucuresti Cofetaria Armonia presteaza servicii de comanda tort in Bucuresti pentru cei care doresc sa deguste adevaratele gusturi frantuzesti ale retelelor create si recreate special pentru fericirea clientilor sai!


Renumita cofetarie cu retete autentice frantuzesti iti pune la dispozitie serviciul de comanda tort online in Bucuresti pentru a-ti facilita cautarile celor mai savuroase deserturi cu care sa iti rasfeti gusturile! In plus, vei cunoaste un amalgam de texturi si savori care iti vor trezi vesnice amintiri!


Care sunt cerintele pentru o comanda de tort?


Cofetaria Armonia dispune de o varietate de retete exclusiviste pe care le veti putea degusta alegand servicul de comanda pentru tort. Printre minunatele retete se numara faimosele torturi la comanda de la cofetaria Armonia din Bucuresti obtinute din creme fine precum mousse de ciocolata alba sau neagra, creme brulee de vanilie, glazura de ciocolata care intregesc armonios texturile blaturilor pufoase sau crocante obtinand un desert spectaculos de care se pot bucura clientii pofticiosi. Pentru zilele de nastere, petrecerile de tot soiul sau pur si simplu pentru una din zilele in care doresti sa servesti un desert unic, poti opta pentru serviciul de comanda tort online in Bucuresti, iar cofetarii de la Armonia te vor surprinde depasindu-ti asteptarile! Insa, exista cateva cerinte: unele retete necesita pregatire din timp, astfel ca daca vei dori sa faci o comanda de tort trebuie sa iti faci cunoscuta dorinta inainte cu trei zile de primirea sa la domiciliu. In plus, pentru comanda de tort in Bucuresti care depaseste valoare de 100 Ron, vei beneficia de transport gratuit!
Daca doresti sa realizezi o comanda de tort in Bucuresti, Cofetaria Armonia este alegerea perfecta! Cofetarii Armonia te asteapta online pentru a te ajuta sa te decizi asupra retetei care iti va face cu ochiul. Paseste in Cofetaria Armonia si cunoaste autenticele gusturi frantuzesti!

Data adăugării: 2015-02-25 14:55:24

Adăugat de: Lupu Luciana 0752123344