Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Cu Romfour-Tur iti aduci masina in siguranta acasa!

Cu Romfour-Tur iti aduci masina in siguranta acasa! Daca ti-ai cumparat masina din Anglia, acum probabil intrebarea ta cea mai arzatoare este cum poti s-o aduci in tara.
Sa mergi s-o iei personal, cel mai probabil, te costa mult prea mult. In cazul asta, iti ramane alternativa firmelor care ofera transport de masini din Europa spre Romania.

Recomandarea noastra sunt serviciile de transport cu platforma auto din Anglia, oferite de Romfour-Tur.

Siguranta masinii tale este asigurata!Firma de transport cu platforma auto din Anglia, Romfour-Tur, dispune de rampe de 4, 6 si respectiv 8 metri, asigurate cu CMR. Masinile si rampele, de care dispune firma de transport cu platforma auto din Anglia, sunt periodic verificate si intretinute corespunzator. Acest lucru demonstreaza ca firma de transport cu platforma auto Anglia este focusata pe siguranta transporturilor, dorindu-si sa ofere servicii profesionale, de calitate.

Dispui de o echipa formata din profesionistiEchipa firmei de transport cu platforma auto din Anglia se ocupa de siguranta si promptitudinea serviciului. De asemenea, incarcarea si descarcarea autoturismelor se face numai de conducatorii specializati ai firmei de transport cu platforma auto din Anglia.

In cazul in care, pe parcursul cursei au loc incidente neprevazute, firma de transport cu platforma auto din Anglia, isi ia angajamentul de a asigura continuarea serviciului.

Colaborarea cu firma de transport cu platforma auto din Anglia se face numai pe baza de proces verbal si CMR. Serviciile prestate de firma de transport cu platforma auto din Anglia se fac intotdeauna in conformitate cu prevederile contractuale.

Unde se face livrarea?Multa lume se intreaba, in cazul in care apeleaza la serviciile firmei de transport cu platforma auto din Anglia, unde anume se face livrarea autoturismului? Trebuie sa se prezinte la sediul firmei pentru a o ridica?

Raspunsul este “ nu!”. Pentru ca avem de-a face cu o firma de transport cu platforma auto din Anglia profesionala, livrarea se face direct la domiciliul clientului.

Informatii suplimentare privind serviciile Romfour-Tur gasiti pe www.romfour-tur.ro.

Data adăugării: 2015-05-15 17:23:27

Adăugat de: Adrian Voiculet 0747066966