Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Cum sa construiesti o balustrada in teava rectangulara – sfat Mesteru Manole

Cum sa construiesti o balustrada in teava rectangulara – sfat Mesteru Manole Mesteru Manole, noul magazin online de materiale de constructii ce comercializeaza o gama foarte variata de produse la cele mai bune preturi, iti arata astazi cum sa folosesti teava rectangulara corect pentru constructia unei balustrade.

teava rectangulara

Balustrada din teava rectangulara in 5 pasi simpli


In pasul unu trebuie sa vezi exact unde vrei sa dai gauri pentru a monta picioarele din teava rectangulara ale balustradei. Acestea se vor fixa in suruburi cu ajutorul unor dibluri.

In pasul doi la aceeasi distanta masurata la pasul unu va trebui sa dai gauri si in teava rectangulara care va forma mana curenta pentru a o putea prinde de acele picioare.

In pasul trei incepi sa fixezi in surburi barele din teava rectangulara de mana curenta din acelasi material, respectand intocmai masuratorile facute anterior.

In pasul patru dupa ce ai sudat elementele si daca vrei ca balustrada ta sa arate cat mai bine si sa fie cat mai protejata trebuie sa te apuci sa o grunduiesti si apoi sa o vopsesti in culoarea aleasa de tine.

In pasul cinci trebuie fixat tot ansamblul in gaurile pe care le-ai dat la pasul unu si prinse foarte bine in acele suruburi.

Astfel, in 5 pasi simpli poti obtine o balustrada foarte practica si foarte rezistenta.

De ce sa folosesti teava rectangulara?Teava rectagulara este un material de constructii, care datorita formei structurale excelente pe care o are este o combinatie foarte buna intre cost redus si rezistenta foarte buna. Aceasta poate fi foarte usor atat sudata, cat si gaurita, si in plus forma sa adaptandu-se foarte bine pentru fabricarea diverselor cadre metalice.
De asemenea, teava rectangulara este unul dintre cele mai versatile si utilizate produse din otel. Datorita structurii robuste pe care o are, teava rectangulara este un material cu o rezistenta la utilizare de lunga durata.
Forma geometrica uniforma pe care o are ofera o rezistenta constanta pe toata lungimea acesteia mai ales in cadrul constructiilor unde exista incarcari pe doua sau pe mai multe axe.
Daca o protejezi cum trebuie aplicandu-i vopsea anticoroziva, teava rectangulara are o durata de utilizare foarte mare si poate fi utilizata, avand aceleasi proprietati, timp de cel putin 20 de ani.

Cine este Mesteru Manole?Dupa cum am zis mai sus, Mesteru Manole este un magazin online care comercializeaza o gama variata de materiale de constructii la super preturi. Pe site poti gasi gasi materiale de constructii pentru amenajari interioare si exterioare, pentru instalatii sanitare, termice si electrice, scule si unelte, caramida, materiale metalurgice, vopsele etc. Daca vrei sa vezi toata gama de produse intra pe site-ul www.mesterumanole.ro. In plus, aici vei gasi intotdeauna consiliererea specializata de care ai nevoie la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

Materiale de constructii / Metalurgice: 0741 238 406

Amenajari pentru interior/exterior: 0740 105 585

Instalatii si produse electrice: 0740 105 588

Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 585

Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 585

Data adăugării: 2016-08-03 13:16:22

Adăugat de: Advertising Suits 0741238406