Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Despre implantul mamar și profesioniștii în domeniul chirugiei estetice

Despre implantul mamar și profesioniștii în domeniul chirugiei estetice Nu este o noutate faptul că din ce în ce mai multe femei apelează la bisturiu, pentru a corecta mai marile sau mai micile imperfecțiuni ale corpului. Operația numită implant mamar este din ce în ce mai populară în rândul doamnelor și domnișoarelor și are ca scop mărirea sânilor și modificarea dimensiunii acestora, în funcție de preferințele pacientei.

Ce sunt implanturile mamare?


Implanturile mamare sau implantul cu silicon sunt proteze introduse în sâni, pentru ca aceștia să capete mai mult volum. Implanturile mamare, din silicon, pot avea diferite forme, precum una rotundă, ovală sau anatomică, iar suprafața implantului poate fi netedă sau texturată. De asemenea, înainte de mărirea sânilor, puteți să optați pentru un implant mamar generos, acesta putând fi cu conținut salin, ser fiziologic sau gel silicon, cele care determină și rezultatul cât mai natural al operației, la palpare.

Obține un implant mamar la un preț avantajos


Atunci când vă gândiți să apelați la o operație de implant mamar sau de mărire a sânilor, trebuie să mergeți doar la profesioniști. Dr. Radu Jecan este unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din țară și cel care realizează operații de implanturi mamare la prețuri accesibile. Anii de experiență, precum și numeroasele specializări în domeniul său, sunt câteva dintre motivele care îl recomandă pe dr. Radu Jecan ca specialistul la care să apelați pentru o operație de mărire a sânilor de succes. Pentru o programare înainte de operație și un consult, sunați la 0728233322 sau trimiteți un mesaj la adresa de e-mail contact@drjecan.ro sau radujecan@yahoo.com.

Data adăugării: 2015-03-12 14:44:00

Adăugat de: Lupu Luciana 0753907355