Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Dezinsectia efectuata de o firma autorizata din Bucuresti

Dezinsectia efectuata de o firma autorizata din Bucuresti Dezinsectie reprezinta un serviciu foarte important pentru multe afaceri, precum restaurantele, fast-food-urile, spitalele, hotelurile sau institutiile publice, deoarece efectuarea acestei lucrari de deratizare este obligatorie si este reglementata prin lege.

Dezinsectia este la fel de importanta si pentru persoanele fizice care se confrunta cu daunatori precum gandacii, plosnitele, capusele sau tantarii. Atunci cand apare o astfel de problema intr-un spatiu este recomandat sa apelezi rapid la o firma de deratizare pentru ca acesti daunatori se pot inmultii rapid si creste gradul de infectare.

In cautarea unei companii care ofera servicii profesionale de dezinsectie din Bucuresti si care detine toate autorizatiile necesare efectuarii unor astfel de lucrari, am intalnit firma DDD Nord, o companie care prezinta transparent pe website-ul de prezentare toate detaliile care tin de companie, dar si de procesul de interventie.

DDD Nord – o firma de deratizare profesionala din BucurestiProcesul de dezinsectie pe care il propune acesta companie din Bucuresti este cel care atrage de la sine rezultate vizibile si rapide.
In acest sens, orice lucrare de dezinsectie trebuie sa inceapa cu analiza spatiului contaminat. In acesta etapa, echipa care efectueaza lucrarea de dezinsectie trebuie sa stranga date legate de daunatorii prezenti, de gradul de infectare, dar si legate de anumite zone in care se inmultesc daunatorii sau migreaza.

Rezultatul acestei prime etape influenteaza direct restul procesului, in sensul in care trebuie aleasa substanta potrivita pentru daunatorii prezenti, dar si concentratia necesara in functie de gradul de contaminare.

In cele mai multe cazuri, substanta este pulverizata prin intermediul unei pompe cu presiune sau cu ajutorul unui generator care creaza un nor de abur toxic, insa acest generator este specific spatiilor foarte mare, industriale sau exterioare.

Substanta toxica nu trebuie aplicata in toata suprafata contaminate, echipa de interventie insista foarte mult pe tot parcursul traseelor de migrare, precum si in zonele in care exista cuiburi si se inmultesc daunatorii.

In functie de gradul de infectare, lucrare de dezinsectie trebuie sau nu repetata. Oalele depuse de daunatori nu pot fi eliminate de nicio substanta toxica si in acest caz trebuie asteptat 2-3 saptamani, pana cand noii daunatori ies din oua si apoi realizata inca o dezinsectie pentru eliminarea acestora.

Data adăugării: 2018-10-25 12:50:34

Adăugat de: Ionescu Irina 0722 522 622