Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Firmele de mistery shopping din ce in ce mai apreciate

Firmele de mistery shopping din ce in ce mai apreciate Pe piata romaneasca, abia doar in ultimii ani, firmele ce ofera servicii de mistery shopping au inceput sa cunoasca o mai mare apreciere din partea companiilor de diferite dimensiuni. Putem spune ca au fost ceva mai sceptice cu privire la aceste servicii, insa, inca o data, marile multinationale au lansat acest trend.

In genereal, firmele ce apeleaza la aceste servicii de mistery shopping sunt cele ce dispun de un personal foarte mare si cu foarte multe unitati de lucru. Avand in vedere ca este foarte grea gestionarea acestora si a modului cum angajatii respecta normele impuse, acestia apeleaza la acei clienti misteriosi, cunoscuti si sub denumirea de mistery shopper.

Acest mistery shopper poate crea un raport privind situatia din unitatea evaluata, din perspectiva unui client normal, testand angajatii dupa un anumit scenariu foarte bine pus la punct dinainte.

Obiectivele pe care trebuie sa le indeplineasca un client misteriosAcest mistery shooper ce reprezinta firma si este trimis in unitatea evaluata este foarte bine instruit si calificat pe pozitia sa, pentru a putea culege si vedea dintr-o alta perspectiva, modul cum angajatii procedeaza in relatia cu clientul.

Primele lucruri pe care acest mistery shopper trebuie sa le verifice in unitatea evaluata este spatiu si comunicarea cu clientul. Spatiu trebuie sa fie foarte bine pus la punct, produsele si serviciile trebuie sa fie prezentate in clar. Atitudinea cat si modul cum relationeaza si se comporta angajatul este foarte importanta, iar acest lucru este trecut deasemenea in evaluarea unitatii.

Evaluarea poate sa dureze de la numai cateva ore, atunci cand vorbim de achizitionarea si informarea despre anumite produse pana la cateva zile. In general, cea mai lunga evaluare se face in domeniul serviciilor, cum sunt lanturile hoteliere, unde trebuie testat tot, de la receptie, camera, restaurant, etc.

Data adăugării: 2016-07-07 13:00:57

Adăugat de: Kvitova Petra 0314382753