Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Ghid de Constructie a Casei

Ghid de Constructie a Casei Rezolutia ta pe anul 2019 este sa iti construiesti casa mult visata? Atunci ai nimerit in locul potrivit! Pentru ca stim ca ridicarea unei case este un proces extrem de stresant, acest articol iti vine in ajutor cu sfaturi practice menite sa iti puna ordine in…casa! Daca ti-ai facut curaj si esti gata sa incepi constructia casei visurilor tale, trebuie sa fii organizat si sa te inarmezi cu rabdare…o casa nu se construieste de pe azi pe maine, dar va merita asteptarea!

Pasii care iti vor transforma visul in realitate:



1. Gaseste oamenii potriviti
Construirea unei case poate fi un traseu lung si anevoios daca nu ai langa tine o echipa de profesionisti care sa iti usureze munca! Asigura-te ca ai alaturi un architect si o echipa de muncitori de incredere care au experienta in constructii de case si sunt gata sa iti sara in ajutor! Suntem convinsi ca vei avea de unde alege, dar fa o selectie riguroasa! Acesti oameni vor avea in grija casa visurilor tale si suntem siguri ca vrei sa lucrezi cu profesionisti! O serie de intalniri inaintea inceperii lucrarilor propriu-zise sunt obligatorii.

2. Planul de lucru
Impreuna cu o echipa de muncitori spcializata in constructii de case, vei discuta despre casa visurilor tale. In functie de buget si deadline-uri, veti stabili probabilitatea transformarii acesteia in realitate. Trebuie sa fii flexibil si deschis la idei noi! In aceasta etapa se efectueaza analiza terenului, care va detemina constructia fundatiei casei. In mod normal, planificarea se va face cu cateva luni inaintea inceperii lucrarilor propriu-zise.

3. Proiectul casei
Arhitectul se va ocupa in detaliu de proiectarea locuintei tale, colaborand cu echipa de muncitori pentru stabilirea unor detalii tehnice care vor face ca schita sa devina realitate!

4. Obtinerea aprobarilor de constructie
Desi pare simplu, aceasta etapa se dovedeste a fi, de multe ori, cea mai complicata. Inainte de inceperea constructiei trebuie sa te asiguri ca proiectul tau se afla in conformitate cu legea! Constructiile caselor presupun obtinerea unor aprobari si permise, printre care se numara certificatul de urbanism, proiectul tehnic al constructiei si o serie de avize de amplasament.

5. Materialele de constructie
Inaintea inceperii lucrarilor, poarta o discutie cu seful de santier si faceti o prima lista cu materialele necesare. Sfatul nostru este sa cumperi majoritatea materialelor o data, pentru a beneficia de reduceri. De asemenea, trebuie sa ai in vedere depozitarea materialeor de constructie si factorii meteorologici care pot afecta buna utilizare a acestora.

6. Constructia casei
Odata achizitionate materialele de constructie, esti gata sa incepi constructia casei! Comunicarea dintre architect si echipa de muncitori este esentiala in aceasta etapa.

Cat costa constructia unei case?


Constructia unei case nu este un chiripir, dar stiai acest lucru deja! Costurile totale variaza in functie de complexitatea lucrarilor. Asigura-te ca pornesti la drum cu un buget bine stabilit, de la care sa nu te abati considerabil! Este recomandat sa pastrezi 20% din bugetul tau pentru cheltuieli neprevazute. Desi stim ca entuziasmul atinge cote maxime, incearca sa te pastrezi realist si sa investesti rational!

Data adăugării: 2019-05-08 23:40:27

Adăugat de: Ledea Andrei 0754235415