Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Ghid de folosire a lentilelor Proclear

Ghid de folosire a lentilelor Proclear Lucrezi in fata calculatorului, mergi printr-un mediu poluat, cu praf? Iti doresti sa inlocuiesti ochelarii de vedere cu o pereche de lentile de contact, pentru un confort mai mare. Poti avea toate aceste lucruri daca optezi pentru lentilele Proclear!

Iti lasa ochii sa respire, datorita materialului cu un grad mare de permeabilitate a oxigenului. Stiai ca lentilele Proclear isi pastreaza hidratarea chiar si dupa 12 ore de purtare, in proportie de 96%? Acesta este un lucru minunat, pentru ca ochii se vor simti confortabil si nu vei simti niciun disconfort la culcare.

Destinate in cazul mai multor probleme de vedere

Aceste lentile sunt special concepute pentru a sari in ajutorul persoanelor care sufera de astigmatism, dar si celor care se confrunta cu miopia sau cu hipermetropia. Ele sunt confectionate dintr-un material special conceput, astfel incat acesta sa atraga apa in lentila si sa o mentina pentru tot parcursul zilei, ceea ce inseamna ca lentila ramane moale si hidratata. Ochii nu vor avea de suferit, nu va aparea in nici-un moment senzatia de disconfort ori de usturime.

Ideale si daca ai sensibilitate oculara

Chiar si persoanele cu ochii sensibili pot opta pentru o astfel de pereche de lentile de contact, pentru ca ele ofera absolut tot confortul de care este nevoie. Daca porti ochelari bifocali si vrei sa renunti la acestia atunci poti sa porti cu incredere o pereche de lentile de contact multifocale, ele sunt special destinate pentru aceasta problema de vedere.
Astigmatismul poate fi corectat cu lentile multifocale din aceasta gama, special concepute pentru persoanele care se confrunta cu aceasta problema de vedere.

Cat despre modelele disponibile pe piata, este bine de stiut ca producatorul CooperVision ofera mai multe tipuri de lentile, si anume cele care trebuie sa fie inlcouite zilnic, dar si cele care pot fi inlocuite lunar.

O pereche de lentile Proclear poate sa fie cumparata din magazinele de optica medicala, dar si de pe internet, din magazinele online, Optilen.ro si alte locatii de specialitate. Alegerea iti apartine!

Data adăugării: 2017-06-26 14:44:08

Adăugat de: H. Nicolae 0770391148