Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Horoscopul – o mare sansa de a vedea ce va mai spun astrele

Horoscopul – o mare sansa de a vedea ce va mai spun astrele Ce este horocopul si ce va spune acesta pentru luna in curs

Definitia de baza a horoscopului este aceea a unui grafic a pozitiilor soarelui, lunii si planetelor exact cum erau pozitionate la momentul nasterii tale. Interpretarea acestor grafice de astrologi au inpact asupra a ceea ce ti se poate intampla pe plan profesional sentimental sau al sanatatii, iar previziunile sunt facute, atat zilnic, cat si sapatamanal sau lunar.

Mai multe in formatii despre horoscopul lunar

Horoscopul lunar include predictii pentru toate aspectele vietii tale dar noi il vom trata doar pe cel sentimental punand pe plan secundar sanatatea si banii. El este bazat pe teoria ca planetele au un efect puternic asupra ta, asupra caracterului, personalitatii si destinului tau. In acest fel, previziunile dragostei iti permite sa te intelegi mai bine pe tine, relatia ta si pe partenerul tau. De asemenea poti afla compatibilitatea dintre zodia ta si cea a perechii tale in sau ce impedimente sau miscari ale astrelor din luna in curs pot avea un impact pozitiv sau negative asupra cuplului tau.

Este bine de stiut ca in fiecare luna, cel putin pe plan sentimental, relatiile sunt influentate de miscarea astrelor, precum si de anuminte evenimente astronomice si astrologice care se inregistreaza pe parcursul unei perioade de timp.

Odata cu trecerea Lunii prin zodii, anumite activitati, meserii sau actiuni sunt favorizate.

In cadrul predictiilor astrologice facute atat in presa scrisa, cat si la tv sau in mediul online, sunt indicate anumite intervalele din luna in curs in care Luna parcurge o anumita zodie si domeniul in care se resimte cel mai intens influenta lunara in intervalul specificat.

De aceea, pentru a avea cat mai multe reusite in viata, este bine sa incercati sa profitati de auspiciile bune transmise de traversarea unei anumite zodii de catre satelitul natural al Terrei pentru a beneficia din plin de energie pozitiva si noroc in planurile care va intereseaza.

Horoscopul dragostei pe anul 2016

Acesta poate fi un punct de informare demn de luat in seama de catre cuplurile care isi propun atingerea unor obiective sentimentale pe termen mediu sau lung. De asemenea, acesta poate ilustra compatibilitatea dintre doua zodii, dar si cum va evolua legatura dintre acestea pe parcursul anului.
Ca sa rezumam cele mai sus prezentate, putem afirma faptul ca horoscopul, indiferent de natura sa, ofera detalii pretioase si ne ghideaza asupra modului in care sa actionam si ce reusite profesionale sau personale vom avea.

Data adăugării: 2016-09-13 11:27:51

Adăugat de: Emil R. 0747049892