Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Incearca un masaj la 4 maini, unic si foarte relaxant

Incearca un masaj la 4 maini, unic si foarte relaxant Fiecare dintre noi, dupa o anumita perioada, acumuleaza acel stres cotidian din viata de zi cu zi, iar din aceasta cauza, pe cat posibil, incercam sa ne indreptam atentia catre acele centre spa si de infrumusetare pentru relaxarea si energizarea de care avem nevoie. Sunt si persoane ce pentru care masajul devine o rutina saptamana, iar pentru acestea si pentru cei ce doresc sa experimenteze ceva nou o sa va prezentam acel masaj la 4 maini, ceva mai diferite si unic.

Am specificat faptul ca acest masaj la 4 maini este ceva cu mult mai mult decat o terapie obisnuita datorita nenumaratelor tehnici folosite de acei terapeuti. Relaxarea este cu mult mai profunda in comparatie cu masajul clasic deoarece nu doar unul, ci doi terapeuti iti vor face acel masaj propiu-zis. Varietatile de tehnici pot sa difere, terapeuti pot masa in sincron, in oglinda fiecare pe partea lui de corp sau isi pot continua unul celuilalt miscarile. Indiferent de stilul acestora, cu siguranta dupa numai o astfel de sedinta de masaj la 4 maini te vei simti mult mai energizat si mai relaxat, iar aceasta va dura cu mult dupa terminarea sedintei.

Unde poti beneficia de un astfel de masaj facut de cei mai profesionisti terapeuti?Dintre cele mai importante si cele mai apreciate centre spa din Bucuresti, va recomandam sa le calcati pragul celor de la ThaiSpa, un spa profesionist dedicat relaxarii tuturor persoanelor, specializat doar in acele terapii de origine asiatica.

Un astfel de masaj la 4 maini in acest Spa profesionist este cu totul unic si diferit parca pentru fiecare sedinta pe care ti-o programezi. Diferitele tehnici de masare si acele uleiuri esentiale pentru acest tip de masaj, te vor ajuta sa te relaxezi profund, atat fizic cat si psihic. Dupa numai o astfel de sedinta, vei simti cu iti vei recapata acea energie de care ai nevoie iar, la un nivel mintal, gandurile tale vor fi puse in ordine relaxandu-te profund.

Data adăugării: 2016-11-28 19:44:24

Adăugat de: Mihaita Fernando 0725416586