Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Magazia lu' Costică are foarfeci pentru grădină ieftine

Magazia lu' Costică are foarfeci pentru grădină ieftine Dacă sunteți pasionați de grădinărit sau pur și simplu vă place să îngrijiți plantele cu mare atenție, atunci merită să investiți în cele mai bune echipamente. Magazia lu' Costică este locul unde puteți găsi foarfeci pentru grădină de cea mai bună calitate și la prețuri reduse.
Caracteristicile foarfecilor de grădină de la Magazia lu' Costică
Foarfecile pentru grădină din magazinul online provin de la cele mai importante și cunoscute branduri din acest domeniu, precum Fiskars și Bellota. Tot echipamentul de acest tip este ergonomic, astfel încât dumneavoastră să beneficiați de confort și ușurință în mânuire și sunt recunoscute de foarte mulți grădinari și experți în industrie ca fiind cele mai bune din categoria lor. Toate foarfecile de grădină sunt de foarte bună calitate și cu performanțe remarcabile.
Toată gama de produse de la Magazia lu' Costică cuprinde foarfeci de gradina cu gardă de protecție, practice și cu o prindere sigură, cu pârghie de forță, create special pentru doamne și foarfece cu mecanisme de forță. Noile sisteme de care beneficiază foarfecile de grădină permit tăierea crengilor doar în câțiva pași, iar foarfecele selectează opţiunea graduală pentru a reduce forţa necesară tăierii. De aceea, foarfecile pot fi folosite de grădinarii de orice vârstă, de la tineri, până la vârsnici, grădinăritul devenind o muncă plăcută, ce nu necesită încordare și multă forță de mânuire a instrumentelor folosite.
Comandă online cele mai bune foarfeci pentru grădină
Puteți comanda produsele ce vă sunt necesare prin formularul de comandă online, dar și la numărul de telefon 0741.077.261. Îi găsiți pe cei de la Magazia lu' Costică și la sediul lor, din Str. Ștrandului nr. 70, Ploiești, DN 1B, Șos. Ploiești-Buzău. Grădinăriți cu spor și confortabil, cu foarfecile de la Magazia lu' Costică!

Data adăugării: 2015-03-06 18:04:46

Adăugat de: Lupu Luciana 0732456567