Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Masaj in tandem alaturi de doi terapeuti profesionisti

Masaj in tandem alaturi de doi terapeuti profesionisti Fiecare dintre noi incearca sa caute acele metode unice de relaxare, de energizare si recapatare a starii de bine. O astfel de metoda rapida si putem spune si sigura pentru a scapa de acel stres cotidian este prin intermediul masajului si a diferitelor terapii specifice.

Dintre cele mai nenumarate tipuri de masaje din cele mai mari centre spa de la noi din Bucuresti, putem evidentia un masaj cu totul unic, ce este facut de doi terapeuti profesionisti si anume masaj la patru maini. Acest masaj la patru maini este recunoascut in intreaga lume datorita acelor beneficii si modului unic de relaxare si mai poate fi intalnit si sub alte denumiri, precum “masaj in tandem” sau “Four Hands Massage”

In orice caz, daca doresti ceva unic si special, recomandam cu mare incredere sa incerci acest masaj la patru maini, un masaj ce il vei aprecia foarte mult dupa numai o singura sedinta si va deveni pentru tinte ceva obisnuit.

De mentionat, tot aici, este faptul ca acest masaj la patru maini sa fie efectuat corect si sa ai parte de acele beneficii in urma lui, trebuie facut doar in acele centre spa profesionale, acolo unde si exista un personal pe masura.

Thai Spa, unul din cele mai apreciate centre din BucurestiDa, recomandam acest centru din inima orasului, specializat numai in diferite terapii de origine asiatica, acolo si unde exista un personal foarte profesionist ce detine o experienta din cele mai mari centre de lux din orient.

In acest spa, acel masaj la patru maini este cu totul unic, cei doi terapeuti folosind miscari in sincron sau in oglinda, precum si diferite tehnici speciale asiatice. Miscarile celor doi sunt din cele mai ample iar cu ajutorul acelor uleiuri specifice din plante naturale, te vei relaxa asa cum un alt masaj nu o va face.

Data adăugării: 2016-09-15 17:43:56

Adăugat de: Vanilla Erico 0725416586