Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Noi tendinte inovatoare in materie de business

Noi tendinte inovatoare in materie de business Tot mai multe companii isi indreapta atentia asupra altor mijloace de cercetare pentru evaluarea performantelor in cadrul firmei. Unul din cele mai apreciate metode, catre care tot mai multe firme isi indreapta atentia sunt acele mystery shopping agency.

Ce reprezinta mai exact aceste mystery shopping agency vom discuta in continuare in acest articol. In primul rand, aceste tehnici se bazeaza pe evaluarea directa a angajatilor tai, prin metode specifice si bine definite dinainte.

Un exemplu concret de servicii pe care ti le poate oferii o astfel de mystery shopping agency este prin intermediul mystery visits. Mai exact, o persoana din cadrul acestei companii ce isi ofera serviciile, iti evalueaza direct personalul angajat prin vizite misterioase directe la punctul de lucru. Urmareste daca este respecata in totalitate atitudinea si procesul de vanzare a serviciilor sau produselor tale, cat si comportamentul angajatilor.

Beneficiile aduse de aceste metode de cercetarePrin semnarea unor contracte cu astfel de mystery shopping agency beneficiile sunt multiple. In primul rand intotdeauna este loc pentru mai bine. Firmele mai mici sunt deobicei sceptice iar deobicei nu investesc acel capitat necesar pentru dezvoltare. Cu ajutorul acestor servicii oferite de catre mystery shopping agency, poti vedea exact unde este problema in relationarea cu clientii sau potentialii clienti si iti pot creste veniturile prin fidelizarea acestora, prin recompensarea unor produse de clasa superioara.

Mystery shopping agency isi indreapta atentia asupra companiilor ce pierd din cauza neinbunatatirii relatiei cu clientii sai. Cauza acetui efect este lipsa de timp pentru investigarea problemei interne.

Cercetarea de piata reprezinta elementul esential in furnizarea de informatii de care anumite firme au nevoie in procesul de luare a deciziilor. Obiectivul general al acestor mystery shopping agency este de a crea un mediu solid cu clientii sai, punandu-le acestora la dispozitie strategii diverse si instrumente personalizate de marketing.

Data adăugării: 2016-05-26 13:10:29

Adăugat de: Gutierez Esteban 0314382753