Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Patio Studio - pentru o manichiura fabuloasa.

Patio Studio - pentru o manichiura fabuloasa. Femeile au doua slabiciuni pentru care probabil si-ar platii toti banii castigati intr-o luna de munca. Prima si intotdeauna pe primul loc sunt pantofii, iar a doua, dar nu ce-a din urma sunt unghiile. La fel ca si in cazul pantofilor si unghiile trebuie sa fie perfecte, rosii aprins si fara nici cel mai mic defect, care ar putea spulbera aparitia fabuloasa.

Pentru o manichiura perfecta, indicat este sa apelam la serviciile profesionale de aplicare unghii false din Bucuresti.

Patio Studio - unghiile tale vor arata fabulosPatio Studio si-a deschis portile nu de foarte mult timp, in incinta Baneasa Shopping Center, oferind doamnelor, domnisoarelor si domnilor servicii complete de cosmetica si infrumusetare.

Intr-un timp pentru altii prea scurt, Patio Studio - salon de aplicare unghii false in Bucuresti - a reusit sa se faca remarcat, apreciat si sa se claseze in topul preferintelor clientilor. Bucurandu-se de o locatie cu pretentii, salonul de aplicare unghii false in Bucuresti- Patio Studio alege sa ramana fidel clientilor sai si, asa, cum i-a obisnuit si pana acum, le ofera servicii la preturi mai mult decat avantajoase, compoarativ cu tarifele celorlalte saloane de infrumusetare.

La Patio Studio, printre altele, beneficiate si de servicii profesionale de aplicare unghii false in Bucuresti. Serviciul de aplicare unghii false este intreprins de o membra a echipei de profesionisti a Patio Studio. Prin serviciul de aplicare unghii false, vi se va acorda toata asistenta de care aveti nevoie- specialistul Patio Studio oferindu-va sfaturi si dandu-va sugestii vis-à-vis de modelul pe care vi-l alegeti pentru unghie.

Produsele si aparatura folosite in cadrul serviciului de aplicare unghii false in Bucuresti sunt de ultima generatie, garantand calitatea serviciului primit.

Pentru o manichiura de invidiat, care sa va confere aerul acela de femeie in adevaratul sens al cuvantului, sunteti asteptata la Patio Studio- salon de aplicare unghii false din Bucuresti. Experienta are sa fie una de neuitat, pentru care va veti intoarce cu siguranta.

Data adăugării: 2015-03-02 09:40:46

Adăugat de: Nica Alexandra 0729990405