Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Salamander Streamline - profilul calitatii PVC

Salamander Streamline - profilul calitatii PVC Lucrurile de calitate ne asigura confortul durabilitatii si ne lipseste de grija pe care o presupune inlocuirea unui lucru cu altul asemenea, la intervale de timp variate, doar pentru ca ne zgarcim din capul locului si alegem sa cheltuim banii pe nimicuri ieftine. Cand vorbim despre o situatie serioasa, ca renovarea casei noastre, atunci esti necesar sa alegem lucrurile de calitate, in detrimentul celor ieftine, dar deloc strasnice. Sa luam ca exemplu momentul in care alegem sa schimbam tamplaria din casa. Desi, la prima vedere, termopanele par a fi toate la fel, ati fi uimiti sa aflati ca acestea difera foarte mult intre ele; unele pozitionandu-se ca fiind de calitate, celalalte fiind doar ieftine.

Salamander Streamline - pretul calitatiiTamplaria PVC Salamander Streamline este de origine din Germania, fiind importate in Romania de Dafco Fendoor. Tamplaria PVC Salamander Streamline beneficiaza de o tehnologie inovatoare, fiind dotata cu 2 sau 3 foi de geam, combinate cu profile de PVC foarte rezistente.

Profilul tamplariei PVC Salamander Streamline este un profil rezistent la schimbarile bruste si mari de temperatura si la toate conditiile meteorologice- ploaie, vant s.a. Sistemul tamplariei PVC Salamander Streamline este dotat cu 5 camere de izolare termica, care va asigura pastrarea caldurii in interior, astfel putand- in timp- sa economisiti niste banuti. Designul tamplariei PVC Salamander Streamline este unul modern, care vine in doua variante- drept sau rotunjit, care confera eleganta spatiului.

Tamplaria PVC Salamander Streamline este potrivita oricarei case, oricarei ambiante, venind in culorile alb, maron, titan mat, bronz deschis si bronz inchis.

Tamplaria PVC Salamander Streamline ne este oferita de Dafco- importator direct si avizat pentru prestarea serviciilor de montare conform standardelor impuse de producator. Dafco ne ofera tamplaria PVC Salamander Streamline la preturile cele mai avantajoase de pe piata din Romania.

Data adăugării: 2015-03-03 16:42:19

Adăugat de: Nica Alexandra 0761232000