Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Spalarea profesionala de la Transeblogistic, un proces eficient si avantajos pe

Spalarea profesionala de la Transeblogistic, un proces  eficient si avantajos pe Spalarea profesionala a ambalajelor industriale precum KLT, blistere sau navete este cu siguranta un proces de care trebuie sa beneficieze orice companie cu profil induatrial. Igienizarea prin mijloace clasice este departe de a mai fi eficienta astazi dat fiind faptul ca vorbim despre volume din ce in ce mai mari de marfa uriase. In plus, eficientizarea timpului de lucru este un aspect deosebit de important pentru companii care cauta in permanenta solutii in acest sens. Spalarea profesionala a acestor ambalaje inseamna mai inainte de toate atat un proces eficient, precum si unul care aduce numeroase alte avantaje.

Igienizarea profesionala a acestor ambalaje nu este un proces tocmai nou dat fiind faptul ca majoritatea companiilor moderne apeleaza la aceste servicii de numerosi ani de zile, aceasta reprezentand pana la ora actuala unica solutie eficienta la care au acces companiile industriale. http://www.transeblogistic.ro pune la dispozitia acestor companii o diversitate de servicii de curatare ale ambalajelor industriale precum, KTL, blistere sau navete prin intermediul unor masini profesionale marca Kerres. Iata de ce spalarea profesionala a ambalajelor industriale prin intermediul acestor masini de curatare moderne reprezinta un real avantaj.

Eficienta reprezinta unul dintre punctele forte ale spalarii profesionale de la Transeblogistic. Dat fiind faptul ca vorbim despre masini profesionale care provin de la celebrul producator Kerres, acest lucru inseamna ca prin intermediul acestora se poate asigura spalarea a peste 500 KLT-uri/h si respectiv peste 10.000 KLT-uri pe zi. Pe langa acest lucru, aceasta masina asigura totodata si cel mai inalt standard de curatare, gratie tehnologiilor de igienizare moderne pe care aceste masini le utilizeaza.

Totodata, trebuie mentionat faptul ca masina utilizata pentru procesul de igienizare dispune in acelasi timp atat de un uscator cu aer rece, precum si de unul cu aer cald, in fucntie de timpul de ambalaj industrial igienizat. In ceea ce priveste procesul de clatire, aceasta masina asigura un proces de clatire prin igienizare la o temperatura de 90°C.

Nu in ultimul rand insa, Transeblogistic poate punela dispozitia dumneavoastra si servicii de transport ale acestor ambalaje prin intermediul camioanelor proprii care pot dispune de capacitati care pot varia intre 1,5 tone si respectiv 24 de tone.

www.transeblogistic.ro este o companie care pune la dispozitia companiilor industriale un proces de igienizare profesionala a amabalajelor industriale precum blistere, suporti metalici si nemetalici, navete etc, prin intermediul unor masini profesionale si la unele dintre cele mai avantajoae preturi de pe piata.

Data adăugării: 2016-09-16 14:25:52

Adăugat de: Pr Adriana 0755312244