Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Spinner-ul, jucaria momentului adorata de toti copii

Spinner-ul, jucaria momentului adorata de toti copii In decursul anilor, am sesizat cu siguranta diferite trenduri si in ceea ce privesc simplele jucarii de pe piata. Cum pana ceva mai curand, mai toti cei mici erau innebuniti dupa kendama, o jucarie ceva mai speciala si complicata, momentul sau de top a inceput sa apuna. Acest lucru se datoreaza faptului ca trendurile se schimba, iar un alt model de jucarie i-a luat locul.

Aproape la fiecare colt de strada, la fiecare butic, la mai orice magazin, vom intalni jucaria fidget spinner metal, un nou trend preferat, atata de catre cei mici si de adulti. Este aproape imposibil sa nu fi auzit de renumitul spinner, chiar daca nu detinem unul, am vazut la un coleg, prieten.

Putem spune faptul ca cea mai populara jucaria a momentului este una foarte raspandita si probabil datorita pretului foarte mic. In acest fel, fidget spinner metal a fost raspandit foarte usor, urcand in preferintele copiilor nostri.

Ce este de fapt si cum functioneaza un fidget spinner din metalPe scurt, simplul hand spinner nu este o jucarie foarte complicate, ci din cea mai simpla posibila. Actioneaza ca si un titirez, invartindu-se cu pana la cateva minuta in continuu, fara oprire. Are la baza un mecanism simplist, un rulment, ce este tinut cu ajutorul a doua degete fix, iar cu un mic impuls invartim extremitatea. Diferitele tipuri de fidget spinner din metal sunt de nenumarate feluri, de la designuri si culori diferite, pana chiar si la materiale diverse, plastic, sticla, metal, etc.

Printre adolescenti si chiar adulti, jucaria fidget spinner metal a aparut ca si o simpla modalitate de detasare de la cotidian, un fel de jucarie antistres, ce ii ajuta sa se relaxeze. Pentru cei mici, este mai mult un trend, si datorita faptului ca vad la altii si isi doresc si ei.

Data adăugării: 2017-07-11 12:06:13

Adăugat de: Iordache Irina 0722211365