Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Transport persoane sigur si profesional catre Italia

Transport persoane sigur si profesional catre Italia Ne-am obisnuit deja cu faptul ca tot mai multi romani aleg sa plece in strainatate, pentru gasirea unui trai mai bun, in loc sa-si mai bata capul aici. Italia se numara printre optiunile preferate ale romanilor, oficial inregistrandu-se 614.000 de compatrioti, care au ales aceasta cale.

Probabil ca acum va ganditi ca ce afacere buna si pentru companiile aeriene. Intr-adevar, daca macar jumatate dintre cei 614.000 romani ar alege calea aerului, incasarile ar fi substantiale, intrucat preturile biletelor de avion sunt destul de ridicate.

Tocmai pentru ca biletele de avion sunt foarte scumpe, noi venim cu o propunere! Incercati serviciile de transport persoane Italia, oferite de Romfour-Tur. Serviciul de transport persoane Italia de la Romfour-Tur are preturile cele mai avantajoase de pe piata, iar calitatea este net superioara multor altor servicii de acest tip.

Experienta si profesionalism.

Romfour-Tur, firma care asigura transportul persoanelor catre Italia, activeaza pe piata din Romania, inca din 2002. In cei 13 ani de activitate, firma de transport persoane Italia a castigat increderea a numerosi clienti, care i-au ramas fideli, datorita calitatii si profesionalismului de care da dovada.

Echipa firmei de transport persoane catre Italia este formata numai din profesionisti, care stiu sa se descurce chiar si in situatii de criza. Asa ca, va puteti increde pe deplin in profesionalismul firmei de transport persoane catre Italia.

Tarife si plecari.

Preturile firmei de transport persoane Italia sunt, dupa cum am zis deja, mult mai avantajoase decat preturile companiilor aeriene.
Daca aveti plecarea din Romania, imbarcarile se fac Marti si Vineri, iar destinatiile firmei de transport persoane Italia sunt: Padova, Roma, Pescara, Milano, Torino, Verona, Venetia. Pentru aceste curse, tariful standard este de 80 euro / persoana.

Pentru cei care se intorc din Italia in tara, firma de transport persoane Italia, asigura transportul oriunde in Romania, pentru pretul de 80 euro/ persoana, plecarile facandu-se joi si duminica.
Daca doriti sa beneficiati de oferta dus-intors, valabila 2 saptamani, tariful este de 130 euro / persoana, iar daca doriti sa stati mai mult de 2 saptamani, atunci tariful este de 150 euro / persoana.

Te asteptam pe www.romfour-tur.ro, pentru a intra in contact!

Data adăugării: 2015-05-22 16:29:39

Adăugat de: Adrian Voiculet 0747066966