Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Un botez reușit necesită o locație pe măsură

Un botez reușit necesită o locație pe măsură Venirea pe lume a unui copil reprezintă un moment fericit pentru întreaga familie iar botezul este celebrarea acestui moment de neuitat.
Botezul are loc deobicei într-un cadru restrâns cu relativ puțin invitați, fiind prezenți doar rudele și cunoștiințele cele mai apropiate.
Așadar, alege să organizezi botezul celui mic într-o locație pe măsură, un salon pentru botez din București, care va satisface cerințele dumneavoastră și va pune în practică cele mai inedite și inovatoare idei. Cei de la restaurant vor organiza totul în cel mai scurt timp pentru a vă putea fi alături în cele mai fericite clipe din viața dumneavoastră și să se asigure că acestea vor fi perfecte.

Ce trebuie să ai în vedere pentru organizarea unui botez?Botezul trebuie să fie un eveniment vesel, așadar nu vor lipsi muzica, ursitoarele, cabina foto și decorurile specifice, țiând-se cont de culori și decoruri pentru fetițe sau băieți.
Deobicei petrecerea de botez este tematică iar decorul trebuie să fie specific teme alese. Nu vor lipsi personajele din povești sau desee animate și animăluțele simpatice.
Se pot organiza și câteva activități specifice copiiilor, ținându-se cont de faptul că vor fi prezenți copii și aceștia se pot plictisi. Deci animatorii pentru copii și locul special amenajat pentru cei mici nu ar trebui să lipsească.
În centrul ateției va fi bebeluul așadar trebuie să ai mare grijă la trusoul de botez. Fetițele vor fi îmbrăcate în rochițe în timp ce băiețeii vor purta pantaloni și gecuțe.
Recomandat ar fi să alegi un trusou special pentru botez, atât pentru slujba de la biserică precum și pentru petrecerea din salonul pentru botez.
Nu trebuie să lipsească pânza de mir, fașa și păturica, sticluța de mir, prosopul și desigur lumănările pentru botez.
Ca și surpriză pentru invitați se pot oferi mărtrii urmând ca acestea să rămână amintire.
Salonul pentru botez din București vă pune la dispoziție toate serviciile necesare pentru ca bebelușul cât și învitații să se simtă perfect. Aceștia se vor ocupa de tot pentru ca tu să nu trebuiască să te aglomerezi în ultimul moment.
Ursitoarele, panourile de lumini, mașina de balonașe de săpun, serviciile DJ și echpamentul muzical sunt doar câteva dintre serviciile care îți stau la dispoziție.

Ce include meniu de botez?La fel ca și nunta, și botezul este un eveniment ce merită celebrat cum se cuvine. De astfel și meniul corespunde unui eveniment de amploare.
Acesta include aperitive, felul principal, pachetul de băuturi Open Bar și desigur tortul pentru bebeluș.
Atât tortul pentru bebeluș precum și gustările pot fi personalizate în diferite forme special destinate copiiilor.
De asemenea există diferite tradiii și obiceiuri care trebuie respectate atât înainte, pe parcursul botezului dar și după aceea. Un exemplu ar fi faptul că nimeni nu are voie să sărute copilul până a doua zi sau ungerea cu mir și băițele specifice. Totul rămâne însă la decizia părințior urmând oricum botezul să râmână un eveniment memorabil.

Data adăugării: 2019-06-14 15:51:32

Adăugat de: Mihai Denis 0761280642