Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Un rasfat pentru minte, corp si suflet.

Un rasfat pentru minte, corp si suflet. Avand in vedere viata cotidiana dintr-o capitala foarte aglomerata, in care fiecare cetatean este mai mult pe fuga sa ajunga la job sau la o intalnire, ne mai bucura sfarsitul de saptamana in care mai putem sa gasim un moment de liniste, de relaxare.

In ultima vreme, au luat o foarte mare amploare saloanele de masaj din Bucuresti, unde te poti relaxa, scapand de stresul cotidian prin diferite tehnici de masaj terapeutic . Pe langa faptul ca te ajuta sa te relaxezi, masajul te poate scapa de dureri musculare, creste imunitatea si nivelul de energie pentu a-ti permite sa te bucuri de fiecare clipa.

Unde putem beneficia de un masaj de calitate?Prin cele mai cunoscute saloane de masaj din Bucuresti se numara si centrul Thai Spa. Aici, fiecare experienta este complet unica datorita varietatilor de tehnici folosite de catre maseurii profesionisti.

In comparatie cu anumite saloane de masaj din Bucuresti, echipa Thai Spa este formata din specialisti originari din tari precum Thailanda, Indonezia sau Filipine, de unde au si capatat experienta necesara, practicand diferitele tehnici de masaj asiatic prin tratamente autentice.

Tehnicile de masaj asiatic reprezinta o forma veche, antica de vindecare, ce imbina tehnici folosite in yoga cu actiunile bratelor, punand presiuni asupra liniilor energetice ce traverseaza intreg organismul. Aceste tipuri de masaj mobilizeaza toate articulatiile corpului, intinzand la maxim muschii contractati, energizand corpul si redand starea de bine.

Terapiile asiatice practicate in saloanele de masaj din Bucuresti sunt foarte apreciate, fiind recunoscute pentru eliberarea canalelor organismului prin care circula fluxul energetic al acestuia, ceea ce ofera un sentiment de liniste si implinire, in timp ce durerea este ameliorata si stresul dispare.

Data adăugării: 2016-01-18 18:42:44

Adăugat de: Ceausu Florian 0725416586