Anunţul tău este o poveste. Spune-ne şi tu povestea ta. Detalii

Căutare avansată

Termeni și condiții pentru publicarea anunțurilor

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, va rugam trimiteti e-mail la: office@publicitare.ro

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Standard Media Company SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Standard Media Company SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Standard Media Company SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Standard Media Company SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Standard Media Company SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@publicitare.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Standard Media Company SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Standard Media Company SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Standard Media Company SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Standard Media Company SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

Standard Media Company SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele www.publicitare.ro sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.publicitare.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.publicitare.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.publicitare.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.publicitare.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Standard Media Company SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Standard Media Company SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

Standard Media Company SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Standard Media Company SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

INTRODUCEREA ANUNTURILOR IN ZIARE:

PASUL 1
1.Introduceti textul anuntului dumneavoastra, cuvintele fiind intotdeauna despartite prin spatiu. Semnele de punctuatie vor fi lipite de cuvant. Nu scrieti cu majuscule decat daca este bifata optiunea "Majuscule".
2.Selectati corect rubrica corespunzatoare anuntului, in caz contrar, anuntul nu poate fi publicat.
3.Selectati optiunile daca doriti. Daca in cadrul sectiunii -Optiuni-, nu este bifat, atunci anuntul va fi publicat standard (litere normale).
4.Introduceti numarul de aparitii.
5.Selectati zilele in care doriti sa apara anuntul dumneavoastra.
6.Bifati: persoana fizica sau juridica.

PASUL 2
7.Verificati textul si datele de aparitie. Daca vreti sa modificati, va intoarceti la pasul 1 si faceti modificarile, daca sunteti de acord, treceti la pasul 3.

PASUL 3
8.Completati corect datele dumneavoastra.

Anunturi si reclame care nu se preiau sub nici o forma pentru publicare:

  • Vanzari, cumparari organe si medicamente.
  • Anunturi care au continut politic.
  • Anunturi discriminatorii (Ex: Inchiriez xxx. Exclus romi); pentru rubrica -Oferte de munca- nu se accepta nici o discriminare cu privire la: varsta, sex, rasa, etnie, nationalitate, limba, religie, categorie sociala, categorie defavorizata, orientare sexuala (conf. legii 48/2002).
  • Anunturi ce au nr. de telefon cu suprataxa, daca nu au specificat tariful Ghicitori, astrologie, tarot.
  • Anunturi in limbi straine altele decat: engleza, italiana, franceza, germana, spaniola.
  • anunturi tip Caritas, religioase, politice, care contin obscenitati sau care solicita trimiteri de valori.
  • Matrimoniale
  • Licitatii
  • Donari organe
  • Imprumuturi lei/valuta

Raspunderea pentru realitatea continutului anunturilor revine in exclusivitate depunatorului anuntului.
In caz de nerespectare a conditiilor de utilizare de mai sus nu ne asumam raspunderea pentru nepublicarea anuntului Dvs.

Anunturile online care nu se incadreaza la rubrica corespunzatoare, anunturile ce contin obscenitati, anunturile cu numar de telefon invalid (Ex: 0000000000), anunturile introduse in mod repetat, vor fi sterse automat.

PE EDITIA ONLINE A SITEULUI NU SUNT ADMISE: anunturi matrimoniale, intalniri, hot dating, anunturi locuri de munca videochat, anunturi vrajitoare, tamaduitoare, clarvazatoare, prezicatoare, vanzari, cumparari medicamente, etc.

6. Pret

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii.

7. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Standard Media Company SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.